Älska Julen! | MichelleDahlstrom.

MichelleDahlstrom.

Annons

Älska Julen!

God Jul sötisar och hoppas ni hade en super skön fantastisk jul, som jag hade i alla fall. Hade det super kul igår: skrattade och åt och skrattade hehe 🙂 men ja vi hade det super kul hela släkten typ. Hade ju ingen vidare julkänsla typ före på dagen men när vi kom till mormor och morfar så kickade den igång hehe 🙂 Fick en massa bra julklappar och pengar så när jag kommer hem från Ekenäs efter jullovet skall jag hoppa in i Expert butiken och köpa en IPAD åt mig hehe 🙂 nej men alla mina julklappar var faktiskt super 🙂 Fick kläder uta familjen och en såndän lyftboll vad heter det? Kettlebell? och böcker 🙂 filmer: Dag Otto ooh älskar honom, han är super kul 🙂 presentkort och en massa annat super saker (jag vet en massa super har kommit med) 

IMG_2444

Hehe tomten, min bror var tomte i år hehe 🙂

IMG_2436

_DSC2507

_DSC2531

_DSC2510

Så hoppas ni har haft en super skön jul! 🙂

Har i alla fall landat i Ekenäs efter en biltur på jäkla tre timmar ahh sov nästan hela vägen Hehe lite stel i nacken nu så…men i alla fall super kul att vara här och så blir det shopping någongång till Helsingfor yeey 🙂 men i alla fall nu skall jag hitta på nått. Så ni mina sötisar skall ha det så roligt resten av “julen”

Puss

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats