Heey Buddy | MichelleDahlstrom.

MichelleDahlstrom.

Annons

Heey Buddy

Hej babes.

Ja, idag eller igår då eftersom klockan är över tolv nu redan heehe, var jag och min kusin och min andra kusin och deras mormor  till Helsingfors och shoppa lite och ja, jag hämtade väl hem en hel del som vanligt, men det visar jag senare idag 🙂

Men ja i alla fall så hade det ganska kul i Helsingfor, gjorde ett inlägg faktiskt när vi var på väg men tydligen kom det inte upp troligtvis för att jag bloggade via mobilen men ajja får göra det nu då hehe 🙂

_DSC2580

en av mina nya skjortor jag köpte i alla fall och faktiskt så har min farmor tagit den här bilden, tänkte skratta ihjäl mig när hon försökte med min kamera men bilden blev bra i alla fall när hon lyckades. Vem har sagt att gamla inte kan? hehe 🙂
Och jag känner mig faktiskt super duktig idag jag har fortfarande mycket pengar kvar att köpa en ipad, så har jag sökt till Studioelite och skickat e-post angående att jag inte åker till USA nästa år (av personliga skäl och lite ändring i planerna) är lite besviken men kommer nog att åka till USA någon gång i alla fall. hehe 🙂 Gonna keep my hopes up 🙂

_DSC2550

en anna av mina nya tröjor, jag älskar verkligen tjocka tröjor nu till vintern de är typ det ända jag har på mig är super sköna när de är kallt och så. 

Vet ni vad? Att snart är 2012 slut hehe är typ bara imorgon kvar och ja måndagen men då är det ju nyårsafton. Jag skall fira nyårsafton hos min kusin och så, kommer inte ha så höga förväntningar för nyårsafton för det blir aldrig ändå som man tänkt sig hehe 🙂 (förstå mig inte fel) kommer nog bi roligt men…
Hur skall ni fira ert nyår? 🙂

Men i alla fall bloggar mer imorgon eller idag hehe 🙂 blir helt tokig med det här eheh

puss och godnatt

Puss

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats